Ons verkoopteam is uitgebreid met een nieuwe vertegenwoordiger: Mathieu Eugelink. De provincies Gelderland, Overijssel, Drenthe en Groningen behoren tot zijn werkgebied. Mathieu is een bekende in de agrarische sector. Voor degenen die Mathieu nog niet kennen, stelt hij zichzelf graag voor:

“Als jongste zoon van een loonwerker/akkerbouwer weet ik als geen ander wat er speelt op deze bedrijven, en wat er dan gevraagd wordt van leveranciers cq. handelaren. Juist het vertrouwen en nakomen van de gemaakte afspraken is een fundament voor de samenwerking. Daardoor is mijn doel om met elke individuele klant een langdurige samenwerking te realiseren.

Afgelopen maand heb ik sommige klanten al bezocht. Ik heb prachtige bedrijven en gedreven ondernemers/beheerders mogen ervaren, maar helaas ook een onderneming waarbij een uitslaande brand het bedrijf volledig in de as heeft gelegd. Door de gedrevenheid van deze ondernemer, zijn ze al volop bezig met de nieuwbouw. Ik wens hun succes!

De klanten die ik nog niet bezocht heb, zullen ongetwijfeld ook allemaal enorm gedreven zijn, daar ben ik van overtuigd. Persoonlijk wil ik nog wel eens een klant zonder afspraak bezoeken. Hierdoor krijg ik direct een goed beeld van wat er speelt. Hoe de betreffende ondernemer/beheerder gedreven is in zijn vak en dit niet als een toneel stukje opvoert. Dat is dan echt mooi om te zien!

Mochten er vragen zijn, waarbij ik hulp kan bieden, stel deze dan gerust: mathieu.eugelink@tenhaveseeds.nl of 06 333 93 286.”