Wildmengsels

Onze mengsels

Biodiversiteit speelt een essentiële rol in de buitenomgeving. Bloemen- en kruidenmengsels zijn dan ook een belangrijk onderdeel van ons assortiment.
Deze mengsels geven een positieve bijdrage aan de natuurontwikkeling en stimuleren de soortenrijkdom in een gebied. Een bijkomend voordeel is dat al deze
kleurrijke mengsels een prachtig plaatje opleveren.

Voor elke toepassing is een uitgebalanceerd mengsel beschikbaar. Ten Have Seeds heeft een breed pakket
bloemen- en (gras)kruidenmengsels ontwikkeld voor agrarisch natuurbeheer, kruidenrijke graslanden,
openbaar groen, bermen en tuinen.

Onze mengsels

Agri Star Biotoopmengsel Jagersvereniging
Een mengsel met een rijke bloeiwijze, belangrijk voor insecten, zangvogels, de verschillende levensstadia van akkervogels en hoenderachtigen zoals fazant en patrijs. Phacelia wordt druk bezocht door hommels, honingbijen en andere insecten. De insecten die deze plant aantrekt zijn weer voedsel voor jonge patrijzen en fazanten. Gele mosterd zorgt ervoor dat reeën en hazen kunnen schuilen. De boekweit en gele mosterd produceren beide voedsel voor zaad etende vogels zoals de patrijs en de geelgors.

 

Agri Star Wildmengsel voor klein wild
Eenjarig wildmengsel voor kleinere soorten als konijnen, hazen, patrijzen en fazanten. Het mengsel zorgt voor voldoende voeding en dekking. Het mengsel bestaat uit: Vlas, boekweit, zonnebloem, borage, zomertarwe, gierst, luzerne, bladrammenas, bladkool, wilde rogge, honingklaver, cichorei, triticale, korenbloem, klaproos, witte klaver en grote kaardebol.

 

Agri Star Wildweidemengsel
Meerjarig wildmengsel met een hoog aandeel grassen en vlinderbloemigen en is geschikt voor alle wildsoorten. Het mengsel bestaat uit: Engels raaigras, roodzwenkgras, timothee, rietzwenkgras, veldbeemdgras, honingklaver, luzerne, rode klaver, Perzische klaver, witte klaver, esparcette, bladkool en bladrammenas.

Mengsels op maat

Speciaal op maat gemaakte mengsels binnen enkele dagen

Voor 15:00 uur besteld, vrijwel altijd de volgende werkdag in huis

We begrijpen urgentie, daarom reageren én leveren vanzelfsprekend altijd snel

Topkwaliteit, voordelig geprijste mengsels

We werken met unieke genetica én hebben oog voor de praktijk