Bloemen en kruiden

Bloemen en kruiden

Bloemen- en kruidenmengsels voor: Agrarisch natuurbeheer | Akkerranden | Wild | Kruidenrijk grasland | Bijen & Vlinders | Bermen | Openbaar groen | Tuin

Bekijk de brochure!

TEN HAVE SEEDS: DE FLEXIBELE LEVERANCIER VAN KWALITEIT

Kennis en kwaliteit
Trots zijn wij op het gegeven dat wij al jarenlang met een groot aantal Nederlandse natuurverenigingen en collectieven mogen samenwerken. Ook zijn wij vanaf het eerste uur leverancier van kruidenrijke graslandmengsels richting de melkveehouderij en wildbloemenmengsels aan de professionele openbaar groensector. Door de jarenlange ervaring is er inmiddels de nodige kennis in huis bij Ten Have Seeds. Deze kennis en ervaring gebruiken we zeer gericht. Door de mengselsamenstellingen steeds, in samenspraak met de gebruikers, (iets) bij te schaven voor nóg betere praktijkprestaties, bent u verzekerd van een mengsel dat aansluit bij het juiste gebruiksdoel.

Inheems materiaal
Ten Have Seeds laat het overgrote deel van het bloemen zaad in eigen beheer vermeerderen. Een Zeeuws zaadteeltbedrijf dat gepokt en gemazeld is in dit specialistische werk; heeft ervoor gezorgd dat onze mengsels het ‘predicaat’ inheems dragen.

Flexibele partner
Elk mengsel dat is een bestek wordt voorgeschreven of een specifiek mengsel dat aansluit bij uw wensen, kunnen wij produceren. Vaak is de levertijd maximaal vijf werkdagen. Wanneer er echter zeldzame plantensoorten gevraagd worden, vraagt dit iets meer tijd.

Mengsels op maat

Speciaal op maat gemaakte mengsels binnen enkele dagen

Voor 15:00 uur besteld, vrijwel altijd de volgende werkdag in huis

We begrijpen urgentie, daarom reageren én leveren vanzelfsprekend altijd snel

Topkwaliteit, voordelig geprijste mengsels

We werken met unieke genetica én hebben oog voor de praktijk