TEN HAVE SEEDS GROEIT EN BLOEIT

Gras is essentieel. Twintig procent van de hele wereld is bedekt met gras. Dat betekent dat bijna 30 miljoen vierkante kilometers groen zijn bezaaid. De vele en verschillende grassoorten vormen samen één van de grootste plantenfamilies. Maar het is méér dan alleen een groene plant. Daarom is in dit geval het gras niet bij de buren, maar bij Ten Have Seeds groener.

BEDRIJFSFILOSOFIE

Al ruim twintig jaar is Ten Have Seeds een groeiend en bloeiend bedrijf, opgericht door Heijo ten Have en Mel Rense. Dagelijks leveren wij wereldwijd topkwaliteit graszaad. Ten Have Seeds is een solide en betrouwbaar bedrijf met gedreven mensen in huis.

Ons verkoopkantoor is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis. Vanaf deze plek zijn wij u graag van dienst. Kwaliteit, snelheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. We denken met u mee en leveren altijd snel. Een goede relatie opbouwen met onze klanten en toeleveranciers is voor ons van groot belang.
Het productiebedrijf is in het Groningse Scheemda gevestigd. Hier creëren we met moderne productiemiddelen een breed assortiment unieke topmengsels voor zowel recreatie- als voederdoeleinden, van hoogwaardige kwaliteit en voor een scherpe prijs.

DÉ GRASZAADSPECIALIST

Ten Have Seeds is dé specialist in graszaadmengsels. Ons team bestaat uit ervaren en vakbekwame landbouwkundigen die u graag verder helpen. Wij denken met u in oplossingen en bieden een professioneel advies op maat. Ons assortiment is erg breed en divers, zoals een assortiment van een specialist hoort te zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor standaard graszaadmengsels die wij op voorraad hebben, maar ook voor uw private label: het mengsel speciaal voor uw gemaakt op basis van uw wensen en behoeften.

LEIDEND IN PRIJS EN KWALITEIT

Voor elk gewenst gebruikersdoel levert Ten Have Seeds een uniek graszaadmengsel. Van Grasgids- en Rassenlijstmengsels tot speciaal op maat samengesteld. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is leidend voor al onze producten. Onze recreatie- en weidegrassen bestaan dan ook uitsluitend uit de beste grasrassen, die afkomstig zijn uit bekende kweekprogramma’s van Nederlandse en Europese kweekbedrijven. Uw gazon, sportveld of weiland is altijd in perfecte staat met onze scherp geprijsde graszaadmengsels.

INTERNATIONALE LEVERINGEN

Onze producten blijven niet binnen Nederlandse grenzen. Dagelijks levert Ten Have Seeds wereldwijd graszaadmengsels. Elk land heeft zijn eigen speciale behoeften en wensen. Wij bieden onze samenwerkingspartners die specifieke recreatie- en weidemengsels die hier naadloos op aansluiten. Met diverse internationale partners hebben we samenwerkingsverbanden gesloten. Hun kennis over de markt en vestiging in het desbetreffende land in combinatie met onze vakbekwaamheid voor graszaad, zorgt ervoor dat we alle kansen optimaal benutten. We zijn trots op onze samenwerking met Ankara AS Tarim. Samen met hen vertegenwoordigen wij onze graszaadmengsels op de Turkse markt.

De Graszaadspecialist