Openbaar groen en tuinen

Openbaar groen en tuinen

Biodiversiteit  speelt een essentiële rol in de buitenomgeving. Bloemen- en kruidenmengsels zij dan ook  een belangrijk onderdeel van ons assortiment.
Deze mengsels geven een positieve bijdrage aan de natuurontwikkeling en stimuleren de soortenrijkdom in een gebied.

Een bijkomend voordeel is dat al deze kleurrijke mengsels ook nog eens een prachtig plaatje opleveren! Voor elke toepassing is een uitgebalanceerd mengsel beschikbaar. Ten Have Seeds heeft een breed pakket bloemen- en kruidenmengsels ontwikkeld.

Klik hier voor alle samenstellingen

Green star bloemen mengsels

Green Star Wildbloemenmengsel
Het veelzijdige wildbloemenmengsel bestaat uit maar liefst 62 één- en meerjarige bloemen. Hierdoor is het mengsel breed (verschillende grondsoorten) inzetbaar. Door de geur van de bloemen worden bijen en vlinders aangetrokken. Het mengsel geeft een prachtig aanzicht en is erg geschikt voor grasvelden die weinig betreden worden, maar ook in het openbaar groen en in bermen of op dijken en taluds. Het mengsel wordt circa 80 tot 100 cm hoog.

Green Star Zomerbloemenmengsel
Het eenjarige bloemenmengsel heeft een prachtige kleurrijke uitstraling. De 58 soorten maken het samen een weelderig geheel en groeien tot circa 60 tot 80 cm hoog. Door de geur van de bloemen worden bijen en vlinders aangetrokken.

Green Star Vlindermengsel
Het bloemenmengsel is speciaal samengesteld om vlinders aan te trekken. Het éénjarige mengsel ruikt bovendien heerlijk. De 29 soorten groeien in verschillende hoogtes (60 tot 80 cm) en met vele kleuren.

Green Star Bijenmengsel
Het bijenmengsel bestaat uit 40 (voornamelijk eenjarige) bloemen, welke goed zijn voor het aantrekken van verschillende soorten bijen. Het kleurrijke mengsel is geschikt voor tuinen en parken. Het mengsel groeit 60 tot 80 cm hoog.

Green Star Fris en Fleurig
Een middelhoog eenjarig bloemenmengsel dat bestaat uit minimaal 25 soorten.
Zaai het na de vorst, dus medio maart/april in en u bent gedurende de zomermaanden verzekerd van een prachtig kleurentapijt.
Bovendien zorgt u voor voeding (nectar) voor de bijen en vlinders die in grote getalen uw tuin zullen komen bezoeken.
Fris en Fleurig is zeer aantrekkelijk geprijsd.

Green star mengsels

Green Star Bijenmengsel meerjarig
Het meerjarige bijenmengsel is een goede lokker voor honingbijen, wilde bijen én hommels in het voorjaar. Tevens een goede investeerder om de bestuiving van fruitbomen op een hoger peil te brengen. De 25
verschillende soorten groeien tussen 60 tot 80 cm.
Green Star Laag meerjarig mengsel
Het meerjarige bloemenmengsel groeit goed op moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld in combinatie met rotsblokken of tussen tegels en stenen. De hoogte van de 21 verschillende soorten varieert tussen 10 en 30 cm.

Green Star Droogbloemenmengsel
Een boeket droogbloemen is de nieuwe interieurtrend. Dit bloemenmengsel is uitermate geschikt voor het maken van een eigen uniek droogbloemenboeket.
Green Star Plukbloemenmengsel
Een gevarieerd kleurrijk mengsel bestaande uit 32 eenjarige soorten. Erg geschikt als snijbloemen
Green Star Balkonmengsel
Dit eenjarige bloemenmengsel is ideaal voor het creëren van bloeiende sfeer in een beperkte ruimte, bijvoorbeeld in bloembakken of –potten. Het mengsel bestaat uit 10 verschillende soorten in prachtige bonte kleuren. De maximale hoogte wordt 50 cm.

Mengsels op maat

Speciaal op maat gemaakte mengsels binnen enkele dagen

Voor 15:00 uur besteld, vrijwel altijd de volgende werkdag in huis

We begrijpen urgentie, daarom reageren én leveren vanzelfsprekend altijd snel

Topkwaliteit, voordelig geprijste mengsels

We werken met unieke genetica én hebben oog voor de praktijk