Graszoden

Green star graszodenmengsel

De componenten in een graszodenmengsel voldoen aan een verzwaard kwaliteitsonderzoek. Ten aanzien van straatgras en onkruid is de regel: 100% vrij in een verzwaard zuiverheids-onderzoek.
Daarnaast zijn kleur, standvastigheid, zodenvorming en ziekte resistentie de factoren waarom het draait bij een graszodenmengsels. Vlotte kieming, vestiging gecombineerd met een lage onkruid/straatgrasdruk én zodenvorming zorgen immers direct voor een hoger rendement voor de graszodenteler.
Ten Have Seeds is bekend met de graszodenteelt en zorgt naast de levering van hoog kwalitatieve mengsels voor een begeleiding op maat.

Flexibiliteit en maatwerk dat is een kracht van Ten Have Seeds. Wij maken ook voor de zodenteelt mengsels op maat. Dit doen wij voor de zodenteelt al vanaf geringe volumes. Zo is er ruimte om op het eigen bedrijf ervaring op te doen met een alternatief mengsel

Green star graszodenmengsel
Het Green star graszodenmengsel is een uitgebalanceerd mengsel met een hoog aandeel uitloper vormende grassoorten. (Veldbeemdgras en roodzwenkgras met forse en fijne uitlopers) Het fijn bladige Engels raaigras zorgt voor een vlotte vestiging. Onder het frequente maai regime in de graszodenteelt vormt zich een stevig, strak en uniform tapijt.

Samenstelling: 20% Engels raaigras, 30% Veldbeemdgras, 20% Roodzwenkgras met fijne uitlopers, 15% Roodzwenkgras met forse uitlopers en 15% Roodzwenkgras gewoon.

De prijs hiervan is op aanvraag. Contact ons hierover. Klik hier

Mengsels op maat

Speciaal op maat gemaakte mengsels binnen enkele dagen

Voor 15:00 uur besteld, vrijwel altijd de volgende werkdag in huis

We begrijpen urgentie, daarom reageren én leveren vanzelfsprekend altijd snel

Topkwaliteit, voordelig geprijste mengsels

We werken met unieke genetica én hebben oog voor de praktijk