Missie en visie

Onze visie

Ten Have Seeds groeit en bloeit als onafhankelijke leverancier van zaadmengsels in Nederland en het noorden van Duitsland. Het volledige assortiment heeft dé ultieme prijs- kwaliteitverhouding, bij variabele volumes.

Door een persoonlijk, op maat gemaakt advies en een volledig top kwaliteit assortiment is de juiste keus samen snel gemaakt.

Ouderwetse persoonlijke klantgerichtheid in combinatie met jarenlange vakkennis, is wat ons doet uitblinken.

Door als enige op maat gemaakte mengsels te maken, volledig geadviseerd op jouw persoonlijke voorkeuren en situatie, ben je bij ons altijd in goede handen.

 

Onze Missie

Ten Have Seeds levert zaadmengsels uit eigen vermeerdering met een ultieme prijs- kwaliteitverhouding. Door kennis, assortiment en een klantgerichte benadering wordt er een belangrijke bijdrage geleverd aan het verhogen van de biodiversiteit.

Waar we het voor doen:  “Met kennis en advies leveren wij een volledig assortiment zaadmengsels tegen scherpe prijzen. Ons vakmanschap draagt bij aan goede producten en grotere biodiversiteit”.

 

Onze kernwaarden

Onafhankelijk
Als autonome marktpartij zijn wij transparant in de beschikbaarheid en prijsstelling van onze zaadmengsels.

Kennis
Met ons eigen kweekprogramma delen wij onze kennis over zaden en mengsels. Hierdoor kunnen wij onze klanten op maat bedienen en leveren.

Betrouwbaar
Eerlijk en duidelijk, afspraak is afspraak!

Mengsels op maat

Speciaal op maat gemaakte mengsels binnen enkele dagen

Voor 15:00 uur besteld, vrijwel altijd de volgende werkdag in huis

We begrijpen urgentie, daarom reageren én leveren vanzelfsprekend altijd snel

Topkwaliteit, voordelig geprijste mengsels

We werken met unieke genetica én hebben oog voor de praktijk